Over ons

Verkoopjekadobon.nl is gestart om in te kunnen spelen op de behoeften van Nederlandse consumenten. Op dit moment zitten we nog steeds in een economische crisis. Dit zorgt ervoor dat de gemiddelde koopkracht afneemt. Andere voorbeelden die aantonen dat het economisch gezien minder goed gaat, zijn het feit dat er minder huizen worden verkocht en het feit dat de werkgelegenheid daalt. Dit zorgt ervoor dat Nederlanders minder te besteden hebben. Overigens is dit niet alleen in Nederland het geval, maar wereldwijd.

In Nederland ligt er voor een slordige 200 miljoen euro aan cadeaubonnen in de keukenlade. Het gaat hierbij om cadeau- en waardebonnen, waarvan veel mensen niet meer weten dat men ze heeft, of om bonnen waarmee men geen raad weet. Zeker in deze tijd van economische crisis, kan de consument wel wat extra's gebruiken. U kunt ervoor kiezen om de bon in te wisselen, echter bent u dan vaak aan voorwaarden gebonden. Denk er daarom eens over na om deze cadeaubonnen te verkopen voor contanten. Door ons te onderscheiden en goed naar de markt (u) te luisteren, willen wij iedereen de mogelijkheid bieden om zoveel mogelijk cadeaubonnen een tweede leven te gunnen. Zoek daarom nog eens goed in uw keukenlade!

Daarnaast geven bedrijven vaak cadeaubonnen uit bij feestdagen (denk aan een kerstpakket, bonus, etc.). Dit doet men, omdat het fiscaal voordelig is om deze bonnen in te kopen. U als werknemer heeft wellicht liever een geldbedrag, dat u overal uit kunt geven. Juist voor deze mensen is er verkoopjekadobon.nl!